Loading...
Zakelijk 2018-03-28T14:43:12+00:00

Saurus als Partner

Wellicht heeft u onze pagina bekeken en bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging. Saurus heeft verscheidende mogelijkheden om samen te werken. Wilt u hier meer informatie over kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met : extern@msrvsaurus.nl

Partners

Saurus heeft een groot aantal regionale en nationale partners die onze vereniging op verschillende manieren ondersteunt. Deze organisaties dragen het roeien een warm hart toe en helpen bij het behalen van topprestaties op het water. Hier vindt u onze partners.

Sinds 2017 is RSM onze hoofdpartner. Zij zijn toonaangevend op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische en strategische vraagstukken. Met het hoofdsponsorschap wordt op verschillende vlakken actief samengewerkt, waarbij ambitie voorop staat.

Op onze prachtige sociëteit schenken wij Bavaria! Een van de oudste familiebedrijven van Nederland die al 7 generaties lang bier volgens een uniek familierecept levert. Zo ook aan M.S.R.V. Saurus.

Maastricht Housing is een platform met het meest complete aanbod van huisvesting voor medewerkers en studenten van de Universiteit Maastricht, Zuyd Hogenschool en de Jan van Eyck Academie. Doelstelling is studenten helpen bij het vinden van een betaalbare en (brand)veilige woonruimte.

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Rabobank is een partner van M.S.R.V. Saurus en zorgen voor een goed verloop van alle financiële zaken.

Intelligent Security ondersteunt Saurus in beveiligingswerkzaamheden en daarnaast kunnen Sauriërs werken bij hen.

Op speciale gelegenheden, zoals een selectiebekendmaking, dineert Saurus bij de Twee Heeren. Daarnaast kunnen Sauriërs hier goedkoop een drankje aanschaffen op vertoon van de Saurus-pas.

Sonnema is een kruidenbitter dat zijn oorsprong vindt in Friesland. De laatste jaren is Sonnema sterk bezig met een opmars in Nederland, voornamelijk door de premix dranken die zij aanbieden. Sonnema ondersteunt Saurus op verscheidende manieren, en Sonnema is inmiddels niet meer weg te denken uit het kroegleven van Saurus.

Black Tie services is een horeca organisatie & projectbureau. Bij Black Tie Services kan je werken wanneer het jou schikt bij zowel grote als kleine evenementen, samen met onder andere studenten en mede-Sauriërs! Vele zijn je al voor gegaan.

WowDeal biedt je de kans om nieuwe passies te ontdekken, zodat je ultieme geluksmomenten kunt beleven en dagen later nog na kunt genieten van de WowDeal experience.

La Blanche is een begrip in Maastricht en in haar wijde omgeving. Je kunt bij La Blanche terecht voor het huren van luxe personenauto’s, personenbusjes, verhuisbussen en vrachtauto’s. Hier huurt Saurus dan ook altijd haar busjes en halen leden hun rijbewijs om met de botenwagen heel Nederland door te kunnen rijden!

Drukbedrijf.nl is partner van Saurus voor al haar papierdrukwerken. Bij hen komt klant en kwaliteit altijd op nummer één!

Saurus werkt samen met Rijschool Marcel Mingels, de Grootste Rijschool in Maastricht waar gereden wordt met 13 auto’s.

VW Polo. 4 Motoren en 1 automaat Auto
Voor  Saurus leden geldt 5% korting op alle Rijlessen.

Rijschool Marcel Mingels werkt met een online agenda systeem waar iedere leerling 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast werken ze met een duidelijke instructiekaart waarop jouw vorderingen bijgehouden worden!

Het kantoor is gelegen in de Tongersestraat 32 in Maastricht
Tel kantoor. 043-3437710
Tel mobiel.  0611381181
Info@rijschoolmarcelmingels.nl

Clinics

Coming soon

Weer

13 °C
Temperatuur
NW
Windrichting
06:19
20:50
Daglicht

Agenda

19-04 Lente BBQ en borrel 24-04 Sunerjazz
20/23-04 Skireis 28/29-04 PEiL

Wie opent?

Maandag: Maaike Donderdag: Chris
Dinsdag: Tom Vrijdag: Esmée
Woensdag: Saskia