Saurus International Regatta

Welkom!

Op 25 mei 2019 zal de 6e editie van de Saurus International Regatta plaatsvinden op de Zuid-Willemsvaart bij de MSRV Saurus. Na een succesvolle SIR editie vorig jaar, zal de SIR ook dit jaar onderdeel zijn van de NSRF bakboord bokaal.

De wedstrijd is een tweekamp over 1500 en 250 meter en vindt plaats op de Zuid-Willemsvaart te Maastricht. De SIR is onder meer een bijzondere wedstrijd omdat het de eerste grensoverschrijdende wedstrijd is: de start in België, de finish in Nederland.

Op deze prachtige dag kan men genieten van de bourgondische charmes die Limburg te bieden heeft en kan men roeien op het mooiste en rustigste roeiwater van Nederland.

Wij hebben allemaal ontzettend veel zin in deze dag, en kijken er naar uit om iedereen weer te mogen groeten op de SIR 2019!

Met rood-witte groet,
SIRcie ’18-’19

Bekijk hier de aftermovie van de SIR 2017 om een impressie te krijgen van de wedstrijd!

Partners van vorig jaar

The Power of Being Understood’, is de slogan van accountant en belastingadviesorganisatie RSM. Sinds 2017 is RSM trotse naampartner van Saurus en werken wij op meerdere vlakken samen. Zo ook op de SIR, wellicht heb je ze al gespot op je rugnummer? Deze slogan is ook mooi toe te passen op het roeien, maar zeker ook op de SIR. Want probeer maar eens te roeien zonder je dat je elkaar begrijpt. Of denk aan de organisatie van deze wedstrijd, wellicht wat kleinschaliger dan de internationale organisatie RSM zelf (800 andere RSM-kantoren in 120 landen), maar ook voor onze SIR-commissie is het van uiterst belang dat ze elkaar begrijpen en goed samenwerken. Anders had hier vandaag niet geroeid kunnen worden. En net als RSM laat Saurus zich graag op het hoogste (internationale) toneel zien.

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Boels heeft dit jaar de SIR ontzettend geholpen in de voorbereiding van het evenement en dankzij en het leveren van veel benodigdheden rondom stroom, sanitair, logistieke en meer!

Op de SIR zal Swapfiets ervoor zorgen dat er langs de waterkant mee gefietst kan worden om de ploegen tijdens hun race aan te moedigen. Swapfiets is een snelgroeiend bedrijf dat inmiddels in veel (studenten)steden in Nederland, België en Duitsland is gevestigd. Bij Swapfiets huur je voor een vast bedrag per maand een fiets, inclusief kosten voor onderhoud. Gaat je fiets kapot, dan zorgt Swapfiets dat je zo snel mogelijk een weer werkende fiets hebt.

Suitable herenmode biedt voor zowel werk, vrije tijd en speciale momenten een passende outfit. Het geheim van het concept schuilt in de begrippen topkwaliteit, breed aanbod trendy merken, exclusief private label, uitstekende service en shoppen aan de hand van deskundig advies in een gezellige omgeving. Dankzij Suitable kan iedereen op de SIR betalen met onze prachtige Suitable munten!

La Trappe is een echte Trappist en omarmt actief de waarden die hierbij horen. Vanuit een innerlijke overtuiging gaat een monnik goed om met wat god ons gegeven heeft -mens en milieu- en niet omdat het een trend is. Met geduld, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de geheime recepturen van trappisten.  Dankzij La Trappe kan iedere bezoeker van de SIR genieten van de heerlijke bieren die La Trappe te bieden heeft.

Stayokay is een non-profit organisatie die zich inzet voor de gemeenschap. Duurzaam ondernemen is bekend terrein; het is verweven in onze organisatie en is zichtbaar in al onze hostels. Dankzij Stayokay hebben onze kamprechters ook een fijne plek om te overnachten met de SIR.

Bakkerij De Lekkerbek is een veelzijdige bakker van een breed assortiment aan vlaaien tot diverse artikelen in de eigen chocolaterie. Ook is Bakkerij de Lekkerbek benoemd tot de beste Nonnevotten bakker van Nederland 2018 benoemd. Dankzij Bakkerij de Lekkerbek kunnen alle bezoekers van de SIR genieten van heerlijke vlaaien!

Met mijn bedrijf Bourguignon Personeelswerken help ik human resource management of P&O afdelingen van bedrijven en organisaties tijdens periodes van pieken in het werk. Kennis inbrengen, een frisse blik. Trainingen geven, adviseren en het begeleiden van medewerkers. Eén op één, dicht bij de medewerker en de mens opereren. Vertrouwen winnen en waarmaken. Diensten waarmee ik u van dienst kan zijn: Uitvoerend Human Resource Management of Personeelswerk op interim basis.

DKC Totaaltechniek is een familiebedrijf in Wijchen (opgericht in 1962) gespecialiseerd in installatietechniek. Met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek maken wij installaties op maat voor alle voorkomende projecten. Op innovatieve wijze worden deze disciplines gebundeld met maar één doel: installaties die voldoen aan uw verwachtingen qua prestatie, energiezuinigheid en kostenbeheersing. Daarnaast leveren wij service & onderhoud voor alle gebouw gebonden installaties. Zo werken uw installaties energiezuiniger, voorkomt u storingen en gaan de installaties langer mee.